Svet

Mlada mamica in njen sin brutalno umorjena

Črt Kaker/N.J.
8. 3. 2014, 10.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Milanski policiji je včeraj uspelo aretirati morilca mlade mamice Libanny Mejia Lopez (29) in njenega sinka Leandra (3).

Ko je Hugo ugotovil, da je šel predaleč, je prijateljico brutalno umoril.

»Ni želela seksati z menoj. Zbal sem se, da bo vse povedala moji ženi, in izgubil sem razsodnost.« To je prva izpoved 36-letnega natakarja Victorja Huga Menjivarja, ki je v ponedeljek zvečer prerezal vrat prijateljici Libanny Mejia Lopez (29) in njenemu sinu Leandru (3). Libanny je v ponedeljek, kot že tolikokrat pred tem, na večerjo povabila Victorja in njegovo nosečo ženo, a ta je bila tisti večer preveč utrujena, da bi odšla na večerjo. Tako se je pred vrati stanovanja mlade mamice prikazal samo Hugo, skupaj s svojim petletnim sinom. »Pojedli smo večerjo, popili več kot 20 piv in začeli plesati,« je pozneje preiskovalcem dejal Hugo. Alkohol je stopil v žile in Hugo si je zaželel seksa.

 

Libanny je bila izredno privlačna 29-letnica.

Potem ko ga je Libanny zavrnila, je odšel v kuhinjo in se vrnil z nožem ter ji zagrozil. Preostalo ji ni nič drugega, kakor da se sleče do golega. Sprva je delovalo, a ko je Hugo dojel, da je šel predaleč, jo je zagrabil in ji s 15-centimetrskim nožem prerezal vrat. V tistem trenutku je iz sobe prišel še njen triletni sin. Zagrabil ga je za roko ter odvlekel v kopalnico, kjer je tudi njemu prerezal vrat. Njegov sin naj ne bi videl ničesar.