Svet

Nekdanjo debeluško bi seksali vsi!

T.P.
9. 2. 2014, 20.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Nekoč je bila prava debeluška, v svoji koži se sicer ni počutila najbolje, vendar pa so se ostale mamice nadvse rade družile z njo, moški pa so jo jemali resno. Ko je shujšala, se je vse spremenilo.

Facebook

Jenny G. Perry (36) začenja svojo iskreno izpoved s priznanjem, da je imela pred 10 leti kar 27 kilogramov več kot danes. Ker se v svojem telesu ni počutila dobro, se je odločila za hujšanje.

Z naporno telovadbo in s strogimi dietami ji je uspelo doseči cilj, a pozor – njena izpoved ni klasična zgodbe o tem, kako čudovito se je počutila, ko je končno lahko oblekla manjšo številko hlač. Nasprotno – počutila se je kot objekt.

Jenny je bila zaposlena ženska, ki si je želela, da bi jo ves svet videl kot dobro in skrbno mamo, zato je sebe povsem zanemarila. Postrigla si je svoje lepe, dolge lase in se začela oblačiti v vrečasta oblačila. Vsa nova prijateljstva, ki jih je sklenila z drugimi mamami iz šole in vrtca njenih otrok, so se vrtela okrog hrane in kuhanja. Pravi, da je bila debela, a se ji je zdelo, da se to odlično ujema z njeno vlogo. A nekega dne je prišel trenutek, ko je ob pogledu na fotografijo z izleta v Disneyland ugotovila, da oseba na fotografiji ni več ona. Takrat se je odločila, da bo shujšala in v naslednjih šestih mesecih izgubila 22 kilogramov. Z novo postavo je bila nadvse zadovoljna, vendar pa sta jo dve zadevi spravljali v depresijo.

Najprej so se z njo nehale družiti vse mamice, s katerimi se je prej tako čudovito razumela. Postala je namreč privlačna ženska, ki jih je s svojim uspešnim hujšanjem ves čas spominjala na njihov neuspeh. Jenny jim je sicer želela povedati vse v zvezi s svojo preobrazbo ter jim dati kakšen nasvet, a jih to ni zanimalo.

Druga zadeva, zaradi katere jo je prijelo, da bi spet navlekla nase stara, vrečasta oblačila, ker so moški ves čas gledali vanjo. Vendar je niso gledali na tisti lepi način, ki ugaja vsaki ženski, temveč so jo gledali pohotno, malodane perverzno. Jenny prizna, da ji je ugajala nova pozornost moških, motilo jo je le, da so ji dali jasno vedeti, da bi radi seksali z njo. Zaradi tega je dobila občutek, da so jo moški bolj resno jemali, ko je bila še debeluška.

Moški, bodite bolj ljubeznivi!

Jenny je javno prosila ženske, naj bodo takšne, kot si želijo biti, ne glede na to, kaj si drugi mislijo o njih. Obenem je prosila moške, naj svojo ljubezen do žensk in njihovih teles izkazujejo na čim bolj ljubezniv način.

Drzna seks bomba

Jenny G. Perry je danes uspešna avtorica, privlačna mamica dveh otrok, žena in, kot pravi sama, drzna seks bomba.