Svet

Pokončal jih je zaradi preglasnih psov

Č.K.
30. 10. 2013, 15.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Šestinpetdesetletni farmacevt Michael Guzzo je umoril štiri sosede in njihove tri pse, ker naj bi bili ti preglasni. Arizona je šokirana.

V navalu besa je Michael pograbil puško, šel do sosedov in na verandi stanovanja hladnokrvno umoril Brucea Moora (66) in njegovo hči Renee Moore (36).

"Takoj sem vedela, da je storilec Michael." Nekdanja žena

Nato je šel še v stanovanje in ubil njenega moža Michaela Moora (42) ter njunega 17-letnega sina Shannona. Hkrati je pokončal njihove tri pse, ki naj bi po mnenju preiskovalcev povzročili njegov naval besa. Po pokolu se je vrnil domov in storil samomor. »Spremljala sem poročila, videla posnetek okrutnega umora in takoj sem vedela, da je to storil Michael,« je za neko zasebno televizijo dejala Michaelova nekdanja žena, ki pa ne želi biti imenovana. »Slutila sem, da se lahko zgodi nekaj takega. Michael je bil zelo zapletena osebnost. Ko se je lani vselil v novo stanovanje, je bil zelo depresiven; vsaka stvar ga je motila, sosedovi psi pa so bili zelo dober razlog, da je lahko izpeljal svoj konec,« je dodala nekdanja žena, ki je z Michaelom preživela dvajset let.