Svet

Berlusconijeva zaročenka je lezbijka!

K.Š.
10. 10. 2013, 14.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

»Francesca Pascale je lezbijka,« je nedavno izjavila igralka Michelle Bonev, ki naj bi z Berlusconijevo zaročenko tudi intimno prijateljevala.

Francesca in Michelle

»Ne želim več živeti v laži,« je še zapisala na koncu svojega bloga …

Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi ima kar naprej težave z ženskami. Če je italijanska javnost že sprejela dejstvo, da se je njihov 'Cavaliere' končno srečno zaročil in da bo kmalu sledila poroka s kar 49 mlajšo žensko, je spet izbruhnil nov škandal.

Tokrat ga je 'zakuhala' igralka bolgarskih korenin, seksi Michelle Bonev, ki je na svojem blogu jasno zapisala, da je Francesca lezbijka in da sta imeli tudi intimno razmerje. 

Večerje naj bi se končale v postelji

Poleg tega pa je Michelle zapisala še nekaj detajlov o tem, kako naj bi potekalo vsakodnevno življenje Berlusconija in njegove Francesce. Boneva namreč trdi, da se je Berlusconi odločil, da bo javno priznal razmerje s Francesco le zato, da bi se še naprej lahko zabaval z njo in njenimi prijateljicami, ki seveda več kot uživajo v italijanski visoki družbi. Boneva namiguje na čisto prave orgije, v katere pa ne želi biti več vpletena in je zato spregovorila. 

Javno priznanje