Svet

Sredi avtoceste mu je zagorel avtomobil

S.R.
20. 8. 2013, 12.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Legendarnega hollywoodskega igralca Dicka Van Dyka (zagotovo se ga spomnite kot premetenega zdravnika iz serije Diagnoza: Umor) so morali potegniti iz gorečega avtomobila.

Youtube, Reuters
Vse, kar je ostalo od igralčevega Jaguarja.

V ponedeljek, 19. avgusta se je 87-letni igralec s svojim Jaguarjem v Los Angelesu peljal po avtocesti k zobozdravniku, ko se je iz njegovega avta začelo kaditi. Njegov tiskovni predstavnik je za medije izjavil, da se je igralec ravno malce sklonil, da bi vzel nekaj iz sovoznikovega predala, ko je njegov Jaguar začel spuščati čudne zvoke in dim.

Na srečo sta bila v bližini tako gasilsko kot reševalno vozilo, tako da so igralcu hitro priskočili na pomoč in ga potegnili iz vozila, ki je nato celo eksplodiralo. Prvi je goreče vozilo opazil pešec Jason Pennigton. Za volanom je videl Dicka in takoj pomislil, da je padel v nezavest, zato je poklical pomoč in ga skupaj z reševalci potegnil iz vozila. Igralčeva žena Arlene je na Twitterju nato objavila celo video zoglenelega vozila in zraven zapisala, da je njen mož na srečo nepoškodovan.

Igralec je sprva mislil, da ima prazno gumo, a ko se je iz vozila začelo kaditi

Youtube, Reuters
Dick Van Dyke je živ in zdrav, zaradi avtomobila pa se ni preveč razburjal.
je ugotovil, da so težave malce bolj resne. No, se je pa vedno pozitivni igralec po nesreči pošalil, da sedaj ''prodaja rabljen avtomobil''