Svet

Deček pobil svojo družino

S.R.
13. 8. 2013, 14.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Policiste je šokiral prizor, ki jih je pričakal v hiši brazilskega Sao Paola. Deček naj bi ubil svoje sorodnike, šel v šolo, nato pa naj bi sodil še sebi.

YouTube
Marcela je na poti v šolo ujela ulična kamera.

Marcelo Pesseghini, 13-letni deček, je povzročil pravo grozljivko, potem ko je storil strahovit zločin v domači hiši. Po poročanju policistov naj bi deček ubil svoje starše, babico in teto. Zatem naj bi se mirno odpravil v šolo, ko se je vrnil domov, pa naj bi sodil še sebi.

13-letnik ubil starše, babico in teto, nato sodil še sebi.

Policija je pet trupel našla v torek zgodaj zjutraj na kmetiji na severu Sao Paola. Vsi dokazi kažejo, da je uboj zakrivil Marcelo Pesseghini. Policija predpostavlja, da je deček starše ubil v nedeljo pozno zvečer ali v ponedeljek zjutraj. Šef tamkajšnje policije je dejal, da je 13-letnik svojemu prijatelju pred tem povedal, da bo ubil svoje starše.

YouTube
Marcelovi starši

»Njegova želja je bila, da bi postal poklicni morilec. Ponoči, ko ga nihče ni videl, je načrtoval uboj svojih staršev. Nato je želel z domačim avtomobilom pobegniti v neznano in ostati tam,« je povedal neimenovan prijatelj morilca.

13-letnik je umrl zaradi strela v levo sence, ob truplu pa so našli tudi očetov službeni revolver. Drugi revolver pa so našli v dečkovi šolski torbi, ki ga je imel deček v ponedeljek v šoli. V hiši ni bilo sledi vloma, prav tako je policija že izključila možnost, da bi bila za uboj kriva mafija, ki bi se želela maščevati družini.

YouTube
Dečkova družina