Svet

Ima kneginja Charlene mladega ljubimca?

K.K.
30. 6. 2013, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Monaški knez Albert in njegova žena Charlene sta poročena dve leti. V njunem zakonu si sledijo obdobja velike sreče in hladne odmaknjenosti.

Reuters

Ker še vedno nista sporočila, da pričakujeta otroka, pa se zdi kriza njunih odnosov verjetnejša od sreče in razumevanja, ki ju včasih pokažeta pri poziranju fotografom. Usodni dogodek, ki je vznemiril javnost, pa je bil, ko se Charlene ni udeležila ustoličenja novega nizozemskega kralja Viljema Aleksandra.

Pojasnilo iz knežje palače: v tistem času je imela neodložljive obveznosti v Južni Afriki. V Amsterdam je zato odpotoval knez Albert brez spremstva svoje žene. Charlene pa v Južni Afriki, kot pravijo očividci, sploh ni bila osamljena. Kot že večkrat v preteklosti je kneginjo menda tudi tokrat spremljal postavni novozelandski športnik Byron Kelleher. V njegovi družbi je Charlene čisto drugačna kot takrat, ko mora ob strani kneza Alberta opravljati svoje knežje dolžnosti.

Tudi Charlene je športnica, plavalka, zato se z Byronom, ki je član ragbi moštva, zagotovo lepo ujameta. Charlene je Kelleherja pred časom tudi imenovala v upravni odbor svojega dobrodelnega sklada, tako da se »morata« pogosto srečevati tudi po uradni dolžnosti. In kaj pravi k temu knez Albert? Za zdaj nič. Toda če je postavni igralec ragbija res očaral Charlene, potem je zakon monaškega kneza v hudi krizi in kaj lahko se zgodi celo ločitev.