Svet

Posilstvo si je izmislila

S.R.
25. 6. 2013, 10.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

21-letna srbska manekenka Mina Milenković, ki so pogrešali več kot 24 ur, nato pa našli v zelo slabem stanju, si je zgodbo o ugrabitvi in posilstvu očitno izmislila.

Facebook
Mina naj bi si zgodbo o posilstvu izmislila.

Mino so pogrešali od 22. junija, ko je v zgodnjih jutranjih urah odšla z zabave na splavu. Pred tem naj bi se sprla tudi s fantom Aleksandrom, ki mu je tik pred izginotjem napisala, da ''odhaja nekam daleč proč in da se ne bosta več videla''. Našli so jo v nedeljo, 23. junija, več kot 24 ur po izginotju. Bila je v zelo slabem stanju in je trdila, da so jo neznanci ugrabili, omamili in posilili.

Sedaj pa je vir z srbskega ministrstva za notranje zadeve sporočil, da naj bi si manekenka vse skupaj izmislila. Zdravniški pregled namreč ni pokazal sledi posilstva. Mina je imela le poškodbe obraza, ki pa naj ne bi bile posledice posilstva.

Mina naj bi se na splavu precej napila in začela povzročati težave, zato so jo varnostniki pospremili do izhoda. Nato naj bi se usedla v avto (ki ji ga je sicer dal fant) in se zaletela v kar nekaj drugih vozil. Nato je do nedelje, 23. junija popoldan nihče ni videl. Ko so jo našli, je povedala omenjeno zgodbo, da naj bi jo dva moška omamila, pretepla in posilila.

Njena zgodba je bila policiji malce sumljiva že od začetka, saj Mina ni znala opisati napadalcev. Policija bo tako še enkrat podrobno preiskala celoten primer.