Svet

Cetinski ima novo

M.V.
20. 6. 2013, 19.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hrvaški pevec Tony Cetinski se je le dva meseca po tem, ko se je razšel z menedžerko Sandro Mulvaj, ponovno do ušes zaljubil.

Mediaspeed, Facebook
Spet zaljubljen

Srečnica je kar 15 let mlajša od njega, je magistra ekonomije, rojena pa je bila v Vinkovcih.

Mediaspeed, Facebook
29-letna Dubravka je osvojila srce Cetinskega.

Tony Cetinski ni dolgo objokoval razpadlega razmerja z opatijsko menedžerko Sandro Mulvaj. Po le dveh mesecih samskega stanu se je namreč do ušes zaljubil v 29-letno Dubravko Dujak, magistro ekonomije, ki vodi priljubljeni fitnes v Zagrebu.

Spoznala sta se na rojstnodnevni zabavi skupnega prijatelja, hrvaški mediji pa poročajo, da je šlo za ljubezen na prvi pogled. Od konca maja sta nerazdružljiva, Zagrebčani pa ju videvajo na mondenih mestnih lokacijah.

 

 

Ivana je še vedno njegova najboljša prijateljica

Tony se je sicer lani razšel z dolgoletno zasebno in poslovno partnerico Ivano Nobilo, ki je opravljala tudi funkcijo njegove menedžerke.

Mediaspeed, Facebook
Z Ivano sta bila par kar 12 let.

Pevec in Ivana sta se po sedmih letih razmerja poročila leta 2007 na Crvenem otoku blizu Rovinja. Leta 2009 pa sta postala ponosna oče in mama deklice Pie.

Tony je po razhodu večkrat poudaril, da razlog za konec ljubezni ni bila tretja oseba, pravi pa tudi, da je Ivana še danes njegova najboljša prijateljica in sorodna duša, ki ga pozna bolje kot kdorkoli drug.