Svet

'Talentko' Aljo čaka peklenska nedelja

Tomaž Mihelič / Lady
13. 6. 2013, 19.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Fenomen, so vzklikali ob nastopu komaj 16-letne Alje Krušič iz Ribnice na Pohorju, kraja, ki ga doslej še ne poznamo po takem talentu.

Pop TV
Aljo čaka peklenski finale, a se ne predaja.

Konkurenci se upravičeno tresejo hlače, še posebno po čustvenem polfinalnem nastopu, na katerem nas je dekle osupnilo z izjemnim glasom in čustvi, ki niso značilna za njena leta. Vse lepo in prav, če ne bi bilo človeške zlobe in zavisti, zaradi katerih želijo umazati njeno dobro ime. Lotili so se je s podtikanji in lažmi, toda lepotica z angelskim glasom se ne predaja. Pogoltnila je grenkobo medijske izpostavljenosti, se oborožila z družinsko podporo in se do velikega finala oddaje Slovenija ima talent skrila pred negativnostjo iz okolja.

Alja je več kot le čedno dekle, ki lepo poje. Prej bi lahko rekli, da je vilinsko bitje s posebnim poslanstvom, saj je njen glas pravo zdravilo proti stresu in nejevolji. Za svoj talent je hvaležna odličnim genom, ki jim pripisuje tudi izvor svoje energije.

Alja pove, da se je v njihovi družini vedno pelo, na vsakem rojstnem dnevu, pikniku in raznih drugih srečanjih. Skoraj vsi njeni sorodniki pojejo in igrajo kakšen inštrument. Ta strast do nastopanja, muziciranja in doživljanja tonov ti pa je tudi Alji zlezla pod kožo. 

Kaj poleg glasbe še obožuje 16-letna Alja Krušič in kako se pripravlja na nedeljski finale pa si preberite v tiskani izdaji revije Lady.