Milijonar

Lažna humanitarnost Planet TV? Denar bo nakazan do konca leta.

J.V.
12. 12. 2023, 14.30
Posodobljeno: 12. 12. 2023, 14.32
Deli članek:

Nekdanja poslanka Violeta Tomič in pevka Katja Koren sta v priljubljenem Milijonarju humanitarnemu društvu UP-ornik prislužili 1050 evrov. A denarja na računu mariborskega društva po pol leta še vedno ni. Kje se je zataknilo?

Večer
Boris Krabonja

Nekdanja poslanka Violeta Tomič in pevka Katja Koren sta v maju sodelovali v kvizu Milijonar na Planet TV, osvojena sredstva, skupno 1050 evrov, pa sta namenili humanitarnemu društvu UP-ornik, ki ga vodi znani mariborski učitelj in humanitarec Boris Krabonja. Ta je na Facebooku spomnil Planet TV, da društvo še vedno ni prejelo denarja, ki sta ga priborili tekmovalki. Kot poudarja, se je igrati humanitarnost na račun ljudi skrajno sprevrženo. "Mene bi bilo na vašem mestu res sram," je zaključil. "Še vedno ni denarja??? In še danes snemajo in predvajajo nove in nove "dobrodelne" oddaje? Sramota!" se je na objavo Krabonje odzvala Tomičeva.

Za dodatna pojasnila okoli izplačila smo se obrnili na Planet TV. "Vsem vpletenim se opravičujemo za nevšečnosti. Prislužena vsota v omenjeni oddaji Milijonar v višini 1050 evrov bo nakazana do konca leta," so zapisali.