Kmetje iščejo boljše polovice

Ljubezen na vasi v izteku. Je kdo tudi po šovu še vedno par?

P.K.
3. 8. 2023, 19.00
Posodobljeno: 3. 8. 2023, 19.36
Deli članek:

Hrvaški šov Ljubezenn na vasi se bliža zaključku. Kmetje, ki so iskali ljubezen, so izločili še zadnje kandidatke in izbrali tiste, s katerimi bodo šli na romantični izlet, kjer bodo poskušali “zanetiti” pravi požar ljubezni.

RTL/zajem zaslona
Milkove in Jasnine poti so se se razdružile.

Milko je izbiral med plavolaso in nekoliko mlajšo upokojeno novinarko in urednico Jasno (64) in 66-letno rdečelaso Ana. Na prvem zmenku je bila Milku Ana zelo všeč - najbolj od vseh kandidatk, kar ji je tudi nakazal, poleg tega ji je poljubil roko, ona pa mu je skočila v objem. Kasneje je dogajanje povsem obrnilo tokove ljubezni; Milko je Ano izločil in Jasni sporočil, da želi odnos razvijati z njo. 

O nekdanji novinarki in urednici je dejal, da je v njej "našel sorodno dušo". Hrvaški mediji sicer poročajo, da Milko in njegova izbranka zdaj nista več skupaj – šla sta vsak po svoje, čeprav je izgledalo, da sta kot nalašč en za drugega

Nekateri viri pravijo, da jima ni uspelo, ker se je spravil z bivšo ženo, drugi pa, da ga je Jasna pustila, ker je Milko na romantičnem izletu pokazal svoj pravi obraz. "Cel dan je bil nepotrpežljiv, obtoževal me je za neke stvari. Bilo je zelo nekulturno. Ohladila sem se", je Jasna izjavila za Večernji list.

Osebni arhiv
Dragoljub je še vedno srečen s svojo Ljiljano.

Še vedno skupaj

V 15. sezoni Ljubezni na vasi je žensko za skupno življenje iskal tudi učitelj Dragoljub. Kandidatko Jasno je poslal domov, za romantično potovanje pa izbral Ljiljano. Dragoljub je presrečen dejal, da se z izbranko pogovarjata tako, kot da bi se poznala že dvajset let, Ljiljana pa je dejala, da jo je Dragoljub prizemljil in da "ima name zelo pozitiven učinek."

Vesela novice je, da je par tudi po izletu in izteku šova še vedno skupaj. Veliko časa preživljata skupaj, načrtujeta pa tudi, da bi zaživela v skupnem domu. Po poročanju hrvaških tabloidov je par tik pred tem, da odide na morski oddih na Korčulo.