Predsedniška kandidatka zasebno

VIDEO: Nataša Pirc Musar za eno leto na dieto brez sendvičev s sirom in pršutom

P.K.
17. 10. 2022, 10.00
Posodobljeno: 17. 10. 2022, 10.45
Deli članek:

Predsedniška kandidatka je prvič za javnost odprla vrata svojega doma in o sebi povedala nekaj zanimivih dejstev, med drugim, da se je znebila kar nekaj kilogramov.

Nepremagljiva.si
V kuhinji je še posebej spretna z izdelavo sladic.

Ekipo spletnega portala Nepremagljiva.si je spustila v v svojo rezidenco v Radomljah, ki jo je poimenovala Vila čira-čara. Gre za objekt, zgrajen leta 1933, ki sta ga z možem povsem prenovila. Vanj sta umestila veliko umetnin, saj jih njen soprog strastno zbira, pa tudi veliko starega stilskega pohištva.

Nepremagljiva.si
Dnevna soba, v kateri s soprogom rada gostita prijatelje.

Pirc Musarjeva je medtem, ko je kazala svoj dom, povedala, da zbira sove, ker ji je ta ptica zelo pri srcu, saj predstavlja modrost in je nočno bitje. "Cel faks sem naredila ponoči, takrat sem najbolj ustvarjalna," je dejala in dodala, da se dobro zaveda, da se v življenju učenje nikoli ne konča, kar vse povezuje z omenjeno živaljo.

Nepremagljiva.si
Nataša zbira sove. Ima jih že 2.500.

Povedala je, da zelo rada potuje in da je obiskala že 86 držav sveta. Poleg tega uživa v pripravi zahtevnejših sladic, čas si vzame tudi za dve priljubljeni igri tarok in bowling. V kuhinji je sicer po njenih besedah zadnje čase bolj aktiven soprog Aleš, ki pripravlja tople obroke zanjo in njunega sina Maksa.

Izguba teže

Nataša Pirc Musar je razkrila, da v njihovem hladilniku nikoli ne smeta manjkati sir in pršut, iz katerih rada pripravi topel sendvič. A kruha oziroma ogljikovih hidratov ne uživa že leto dni, saj je bila na keto dieti, zaradi katere je precej shujšala. Ljubezen do kuhanja je sicer njej in njeni sestri Tanji Pirc, ki se je širša javnost najverjetneje spomni iz ene od prejšnjih sezon resničnostnega šova Masterchef, ‘vcepila’ njuna mama. 

Facebook
Nataša Pirc Musar s sestro Tanjo, ki jo poznamo iz Masterchefa.