ZDA

FOTO: Stallone ni edini s tatujem svojega psa, poglejte čudovite umetnine

M.K.
27. 8. 2022, 09.23
Posodobljeno: 27. 8. 2022, 11.05
Deli članek:

Filmski igralec Silvester Stallone je tetovažo ženinega obraza prekril s tatujem svojega psa, a še zdaleč ni edini, ki si je dal vtetovirati svojega štirinožnega prijatelja. Ena izmed ameriških trgovin ponuja 150 ameriških dolarjev posameznikom, ki so si pripravljeni vtetovirati tatu svojega psa.

Instragram
Pasja tetovaža

Znano ameriško podjetje za dostavo pasje hrane in pasjih pripomočkov Bark je napovedalo, da bo podarilo darilno kartico v vrednosti 150 ameriških dolarjev 100 posameznikom, ki si bodo pripravljeni vtetovirati svojega psa.

V ozadju naj ne bi šlo za marketinško potezo. Navdih za akcijo je bila tetovaža triletne "pitbulke" Stelle, ki si jo je dala izdelati upraviteljica socialnim omrežij Lauren Diener v podjetju. Njena nadrejena Stacie Grisson je bila nad podobo tako navdušena, da je Dienerjevi povrnila stroške tetovaže.

V valu navdušenja so prišli na idejo, da bi podjetje podarilo bon v vrednosti 150 dolarjev za vse, ki bi si »za vedno želeli imeti na telesu sliko svojega ljubljenčka«, poroča ameriška tiskovna agencija Upi.
Podjetje na svoji spletni strani pravi, da bo zmagovalce določila s psi najbolj obsedena oseba na njihovi plačilni listi.

wikipedia
Umetnik pri svojem delu.