Slovenija

Nove, svetlo zasnovane sobe s čudovitim razgledom iščejo podnajemnike

R.T.
8. 10. 2020, 15.00
Posodobljeno: 8. 10. 2020, 15.06
Deli članek:

V Šport hotelu Ljubljana so pripravili posebno ponudbo večmesečnega najema sob.

Šport hotel Ljubljana
Šport hotel Ljubljana je pripravil posebno ponudbo.

V Šport hotelu Ljubljana so se zaradi trenutnih razmer na trgu odločili za znižanje ponudbe večmesečnega najema sob, pri čemer so poudarili, da bodo prijave športnikov in študentov s statusom športnika obravnavali prednostno. 

Šport hotel Ljubljana se nahaja v Gimnastičnem centru Ljubljana, nove, svetlo zasnovane sobe pa nudijo čudovit razgled na športne površine Parka Vič. »Pohitite z rezervacijo, saj so mesta omejena!« sporočajo. 

Večmesečni najem

In kakšna je njihova posebna ponudba? Oseba bo za najem v dvoposteljni sobi odštela 250 evrov na mesec, najem v troposteljni sobi bo stal 200 evrov na mesec, v kolikor pa želi v sobi bivati sama, pa je cena 440 evrov na mesec. Cena vključuje obratovalne stroške, uporabo hotelske posteljnine (menjava dvakrat mesečno), čiščenje sobe (enkrat tedensko), 24-urno recepcijo, video nadzor in varovanje objekta, parkirni prostor, uporabo kuhinje z jedilnico (z možnostjo priprave manjših obrokov), Wi-Fi, TV sprejemnik, mini vgradni hladilnik in uporabo fitnes naprav v Fitnesu Vič. V ceno je vključen tudi 9,5-odstotni DDV. 

Šport hotel Ljubljana
Šport hotel Ljubljana je pripravil posebno ponudbo.

Za doplačilo je na voljo tudi dodatna ponudba, in sicer naročilo zajtrka v gostinskem lokalu Gimnastičnega centra Ljubljana in dodatnih obrokov (kosilo, večerja) v bližnji restavraciji, 50-odstotni popust na enkratne vstopnice rekreacije Šport Ljubljana in 30-odstotni popust na sezonske vstopnice rekreacije Šport Ljubljana ter možnost uporabe hotelskih brisač in pranja perila. 

Vse pravice in obveznosti najemnika in najemodajalca se zapiše v najemni pogodbi, ki se sklene za šest ali devet mesecev v obdobju od oktobra 2020 do junija 2021, z možnostjo podaljšanja. V Šport hotelu Ljubljana so za posebna povpraševanja a voljo prek elektronske pošte info@sport-ljubljana.si.

Več o Šport hotelu Ljubljana je na voljo na tem spletnem mestu.