Slovenija

HVALA, KER SKRBITE ZA NAS.

Oglasno sporočilo
16. 4. 2020, 10.29
Posodobljeno: 17. 4. 2020, 12.11
Deli članek:

Matjaž Rakovec, župan Mestne občine Kranj je nagovoril svoje občane in občanke v času krize, v kateri smo se znašli zaradi trenutne pandemije.

Spoštovane občanke, spoštovani občani,

s ponosom lahko rečem, da smo v Kranju dokazali, kaj pomenijo solidarnost, sodelovanje, razumnost in hvaležnost. Vzpostavili smo tudi učinkovit sistem pomoči in delovanja ter sodelovanja z različnimi službami, organizacijami in prostovoljci. Iskreno zahvalo in spoštovanje izrekam vsem tistim, ki ste v teh tednih v prvih vrstah.

Ekipa civilne zaščite je ponovno dokazala, da je vedno v pripravljenosti, prav tako ekipe v zdravstvu, policiji, ekipe poklicnih in prostovoljnih gasilcev, izvajalcev komunalnih storitev, skrbnikov brezdomcev, odvisnikov, prostovoljcev, humanitarnih in lekarniških delavcev in trgovcev ter ekipe, ki zagotavljajo druge storitve, da naše življenje lahko teče dalje. Hvala, ker vsak na svoj način prispevate k boljšemu jutri.

Iskrena hvala vsem občankam in občanom Kranja za odgovorno ravnanje, spoštovanje in vso pomoč, ki jo namenjate svojim domačim, sosedu, prijatelju ali pa po svojih najboljših močeh pomagate na kakršenkoli drug način. Hvala, ker se držite navodil in ravnate v dobro vseh. Ob doslednem ter organiziranem upoštevanju zaščite verjamem, da se bomo kmalu lahko spet brezskrbno gibali naokrog in ponovno stopili v običajen življenjski ritem.

V Kranju smo zgodovinsko gledano premagali marsikaj. Tudi virus in njegove posledice bomo. Še bolj kot kadarkoli pa je pomembno, da držimo skupaj, si pomagamo in delimo svoje znanje.

Želim vam dobrega zdravja in odgovorne skrbi zanj.

Držimo skupaj tako, da smo narazen.

Matjaž Rakovec

Župan Mestne občine Kranj

080 18 55: Mestna občina Kranj je uvedla telefonsko številko, kamor se lahko občani v nujnih primerih obrnejo po pomoč vsak delavnik med 8. in 13. uro.

DRŽIMO SKUPAJ TAKO, DA SMO NARAZEN.