Divja vožnja

26-letnica pod vplivom prepovedanih substanc v besu na avtomobilskem pokrovu vozila Ankarančana

A.S.
4. 6. 2019, 13.46
Posodobljeno: 4. 6. 2019, 13.46
Deli članek:

Včeraj v dopoldanskih urah so koprske policiste obvestili o tem, da neznana voznica na avtomobilskem pokrovu vozi moškega. Preiskava je pokazala, da je bila 26-letnica pod vplivom prepovedanih substanc, moški pa je imel pri sebi zdravila, za katera ni imel recepta.

Profi media
Fotografija je simbolična.

Kot so sporočili iz PU Koper je sprva prišlo do spora med moškim in žensko. Neznanec iz Ankarana je vpil in zmerjal voznico in nato brcal v njen avtomobil. 26-letnica, ki je imela v osebnem vozilu tudi sopotnika se je odpeljala proti zaporu, se tam obrnila in vozila nazaj po Ljubljanski cesti. Ankarančan pa je začel teči za vozilom, se vrgel na pokrov in v takšnem položaju peljal do konca ulice, vse dokler ženska ni ustavila. Nato je prisedel na zadnji sedež avtomobila, kjer je bil tudi v trenutku policijskega posredovanja.

Preiskava je pokazala, da je bila 26-letna voznica pod vplivom prepovedanih substanc. Odrejen je bil strokovni pregled, ki pa ga je zavrnila. Kot navajajo policisti, ji je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, prav tako bo kazensko ovadena. Ankarančan, ki je skočil na vozilo pa je imel pri sebi tablete, za katere ni imel recepta. Sledi globa po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami. Izdan bo tudi plačilni nalog za kršitev javnega reda in miru.