Burno

VIDEO: Policistov krvavi posnetek je izredno razburil javnost

P.Š.K.
6. 11. 2018, 20.00
Deli članek:

Slovenski policist, ki ga je letos poleti širša javnost spoznala zaradi kritike sistema, se je spet javil na spletu. Tokrat je njegova objava dosegla nasprotno – val neodobravanja.

Facebook
Vsebina posnetka je spletno javnost precej razburila.

Iztok Kustec je policist, ki je julija navdušil Slovence. Na svetovnem spletu je zapisal, da piše ovadbo zoper človeka, ki je ukradel nekaj deset centov vredno pašteto, kar ga boli, na drugi strani pa da se dogajajo velike tatvine, proti katerim se kot del sistema, ki se bori proti kriminalu, počuti nemočnega.

»Sto trideset milijonov čudežno izgine in zgodi se ne nič – nihče ne odgovarja, ti pa pišeš ovadbo zoper nekoga, ki je ukradel pašteto, vredno 35 centov, in si misliš svoje,« so njegove besede, iz katerih je razbrati, da ga prizadene, da marsikoga, ki je odgovoren za večje tatvine, roka pravice težko ali celo nikoli ne doseže. Njegovo facebook objavo so množice sprejele z navdušenjem in odobravanjem.

Prav nasprotno pa je dosegel s svojo zadnjo objavo, v kateri govori o nezdružljivosti alkohola in vožnje. Daljšemu zapisu je priložil posnetek, ki je povsem šokiral javnost - na njem je videti okrvavljen prostor - po vsej verjetnosti gre za celico; tako špekulirajo tisti, ki so video videli. "Je kdo koga pretepel, zato ker je vozil vinjen," skrbi spletne uporabnike.

Odgovor na to vprašanje lahko izveste že danes s klikom na TRAFIKO.