Ni več njegova ovca

Andrej Čuš o Janezu Janši in njegovi manipulaciji

R.T.
16. 2. 2017, 10.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Poslanec SDS Andrej Čuš meni, da ga želijo nekdanji sodelavci v stranki SDS očrniti. Meni, da za posnetkom, na katerem mladci snifajo kokain, stoji lider SDS Janez Janša.

Mediaspeed
Čuš in Janša v času, ko sta bila še strankarska kolega.
Predstavniki SDS se niso odzvali na povabilo POP TV, da bi se soočili s Čušem.

Čuš, ki je lani izstopil iz SDS, nam je že povedal, da je sporni posnetek kmalu po njegovem nastanku poslal predsedniku stranke Janezu Janši. Ko je dobro leto kasneje od Branka Mariniča prevzemal nadomestni poslanski mandat, pa mu je, tako Čuš, poslanka SDS Anja Bah Žibert odkrito zagrozila, da se bo v primeru prevzema posnetek znašel v javnosti. 

Čeprav pravi, da do stranke kot takšne nima zamer, je včeraj v oddaji 24UR Čuš izjavil, da »Janša ne prenese, da se je osamosvojil in da ni več njegova ovca«.

Preberite, kateri člani podmladka so se "zabavali'' z belim prahom.

O prvaku naše največje stranke nima dobrega mnenja. Po njegovem je Janša pripravljen »potunkati in žrtvovati štiri člane podmladka stranke, da bi oblatili njega«.

Čuš je tako sklenil, da Janša v zadnjem času skrbi le za korist elite v stranki. V ta krog pa naj bi po njegovih besedah spadali še Zvonko Černač, Alenka Jeraj, Anja Bah Žibert, Borut Petek in Božo Predalič