Ekskluzivno

Nova afera – šokantni prisluhi iz UKC Ljubljana

S.R.
13. 10. 2016, 13.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Objavljamo pogovor medicinskih sester iz UKC Ljubljana. Posnetek, ki ga je danes razkril časnik Svet24, dokazuje slabe razmere in odnose v slovenskem zdravstvu.

STA
Kot vsebino prisluhov danes še povzema časopis Svet24, je posnetek nov dokaz o hudem kadrovskem pomanjkanju in slabih odnosih v zdravstvu.

Potem ko so v torek kriminalisti v ljubljanskem kliničnem in na onkološkem inštitutu izvedli hišno preiskavo zaradi sumov o podkupovanju in preskakovanju čakalnih vrst, se je danes v javnosti pojavil še posnetek, ki razkriva nove razsežnosti katastrofalnega stanja v zdravstvu.

Več si preberite v današnji tiskani izdaji časnika Svet24.

Kot poroča časopis Svet24, ki je posnetek pridobil, gre za prisluhe pogovorov med dvema očitno popolnoma izmučenima medicinskima sestrama, ki med drugim izjavita, da jima gre zaradi nadrejenih in zdravnikov na delovnem mestu na bruhanje, ter da v takšnih razmerah ne zmoreta več delati. Kot vsebino prisluhov danes še povzema časopis Svet24, je posnetek nov dokaz o hudem kadrovskem pomanjkanju in slabih odnosih v zdravstvu.