Starod

FOTO: V Slovenijo skriti na tovornjakih

J.P.
13. 10. 2016, 13.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Slovenski policisti so skupaj s hrvaškimi mejnimi organi na Mednarodnem mejnem prehodu Starod v dveh dneh odkrili šest ilegalnih prebežnikov.

PU Koper
Pri kontroli so slovenski policisti skupaj s hrvaškimi mejnimi organi ugotovili, da se v dveh vozilih, natovorjenih v zgornji vrsti, skrivajo tri osebe .

PU Koper

PU Koper

V torek so na mejnem prehodu Starod obravnavali državljana Bolgarije, ki je sedel za volanom tovornega vozila za prevoz osebnih vozil. Na tovornem vozilu je imel v dveh vrstah naloženih pet osebnih vozil, ki jih je peljal v Italijo. Pri kontroli so slovenski policisti skupaj s hrvaškimi mejnimi organi ugotovili, da se v dveh vozilih, natovorjenih v zgornji vrsti, skrivajo tri osebe – dva državljana Libije in en državljan Turčije. Osebe so v postopek obravnave prevzeli hrvaški mejni organi.

Včeraj pa se je na omenjenem mejnem prehodu zglasil državljan Makedonije, ki je na podvozju priklopnega vozila, ki ga je tovoril s svojim tovornjakom, prevažal tri osebe – dva državljana Sirije in enega državljana Maroka. Tudi te so prevzeli hrvaški mejni organi.