Mariborski župan

»Fištra bo vklopil radarje«

lt
17. 5. 2016, 17.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Irena Polak Fištravec je po naših informacijah že na poti, da vloži ločitvene papirje. Ob priložnosti je na družbenem omrežju Facebook zapisala: »Fištra bo danes vklopil Kanglerjeve radarje, da bo vedel, kje se vozi in giblje njegova žena.«

Mediaspeed
Družina Fištravec bo ločitveni epilog kmalu doživela na sodišču.

Facebook
Polak Fištravčeva je na facebooku že ošvrknila svojega nekdanjega.

Na naša vprašanja Polak Fištravčeva, žena mariborskega župana Andreja Fištravca, ponovno ni želela odgovarjati. Komentirala je le zapise na določenem portalu, kjer so objavljene domneve, da je že našla srečo v objemu Aneja Sama - Spasa Crnkovića. »Jaz se samo še smejim. Sami si zložite zgodbo,« nas je med smehom odslovila Polak Fištravčeva.

Pri tem je namignila, da te informacije v javnost verjetno posreduje osebna asistentka Andreja Fištravca – Simona Partlič. »To vemo, ona pa Pelko. Tako je že tri leta,« je potrdila, kar smo včeraj pisali glede političnega omrežja, ki se mu je Fištravec pustil ugrabiti. Ključna oseba tukaj je »župan v senci« Marko Kovačič, ki naj bi skupaj z Partličevo imel celo ključe Fištravčevega stanovanja.

»Ekipa« za Fištravcem

V »ekipi«, kot se imenujejo sami, sta še Saša Pelko in Darko Berlič, njihov vpliv na župana pa naj bi bil tako velik, da mu med tednom celo vzamejo mobilni telefon. Vir blizu župana trdi, da se župan nanj javlja samo konec tedna, med tednom pa lahko nanj prikličeš samo Kovačičevo asistentko, ki nato posreduje odgovore v Fištravčevem imenu. Županu medtem zaupajo le telefon, na katerega ga kliče izključno njegova »ekipa«. Isti vir sicer trdi, da sta zakonca Polak-Fištravec postala žrtev prav te ekipe, ki ne obvladuje samo Mestne občine Maribor, ampak je svoje lovke začela stegovati celo po županovem zasebnem življenju.