Snegolom

Zaradi snega ponekod na Koroškem in delu Štajerske brez elektrike

M.K./STA
27. 4. 2016, 19.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Zaradi teže snega na Koroškem, kjer je zapadlo tudi do 25 centimetrov snega, in v delu Štajerske je danes prišlo do izpada električne energije.

Thinkstock

Na Koroškem je na območju Dravograda prišlo do izpada na daljnovodu Ojstrica, na območju Mežice pa do izpada na daljnovodih Šmelc in Koprivna, je zapisano na spletnih straneh Elektro Celja.

Na Štajerskem je brez električne energije del Kozjanskega, kjer je prišlo do izpada na daljnovodu Kozje.
Nekaj manjših izpadov električne energije je bilo tudi na območju Celja z okolico in Radelj ob Dravi, vendar je tam že vzpostavljeno ponovno napajanje.

Dežurne ekipe Elektra Celje so na terenu in se trudijo odpraviti okvare na daljnovodih.

Ponekod na Koroškem se zaradi lomljenja vej pojavljajo tudi motnje v telefonskem omrežju.

Po podatkih uprave za zaščito in reševanje so zlasti na Koroškem gasilci imeli precej dela tudi z odstranjevanjem podrtih dreves. Ta so sicer med drugim odstranjevali tudi v občinah Hoče-Slivnica, Poljčane in Brežice.

Pošljite nam fotografije ali video

Na naši spletni stran želimo popestriti naše vsebine. Ker ne moremo biti ves čas prisotni tam, kjer se dogaja, vas vabimo, da nam pomagate.

Če ste bili priča čemu, kar vas je presenetilo, razjezilo, ali je bilo preprosto vredno, da bi si dogodek ogledali tudi drugi, nam fotografijo ali video pošljite na elektronski naslov: redakcija@svet24.si.