Slovenija

Si.mobil bo prve uporabnike javne uprave priklopil februarja

T.C.
10. 1. 2016, 09.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Državna revizijska komisija je v celoti zavrnila vloženo revizijo za storitve mobilne telefonije in nakup mobilnih aparatov državnega ponudnika. To pomeni, da je bila prvič v zgodovini razpisov za storitve mobilne telefonije izbrana družba Si.mobil. Slednja bo prve uporabnike javne uprave pričel priklapljati že februarja.

STA
Slovenski Simobil in srbski Vip mobile vodi Dejan Turk.

Dejan Turk, predsednik uprave družbe Si.mobil in Vip mobile, je odločitev revizije pozdravil: »Včeraj smo prejeli sklep Državne revizijske komisije, da so zahtevek za revizijo državnega ponudnika v celoti zavrnili. Tako smo kot najugodnejši ponudnik za storitve mobilne telefonije pridobili več kot 12.000 novih uporabnikov – prve bomo začeli priklapljati že februarja.«

Profimedia

Dodaja še: »Pridobitev storitev mobilne telefonije je samo ena izmed številnih uspešnih zgodb preteklega leta, kar potrjuje naše dobro opravljeno delo tako na LTE omrežju kot na produktni ravni, kjer smo uporabnike razveseljevali z revolucionarnimi paketi.

Leto 2015 je bilo tudi polno mejnikov, saj je konec poletja v našo skupino prišel Amis, septembra smo dobili že 700.000. uporabnika in v celem letu pridobili 10-krat več uporabnikov kot v letu 2014.

Prepričan sem, da bomo še naprej uspešni in bomo v letošnje leto prinesli svežo, inovativno ponudbo, ki bo razgibala zdaj nekoliko zaspani konvergenčni trg.
«

Si.mobil