Slovenija

Bratuškova ustrahovala svoje podrejene

S.R.
13. 8. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Alenka Bratušek naj bi po informacijah naših virov v času, ko je bila generalna direktorica direktorata za proračun, pospešeno novačila svoje podrejene v takratno stranko Gregorja Golobiča.

Grega Wernig/KMA, STA, Reuters
Mnogi naj bi se včlanjevali zgolj iz strahu pred strogo direktorico, ki je kariero zgradila s pomočjo politike in vselej dokazovala, da je ona tista, ki nosi hlače.
Gregorja Golobiča in njegove lovke ves čas tesno povezujejo z levimi strankami, predvsem tistimi, ki nastanejo na novo ali pa imajo kaj ostankov propadle stranke LDS. Da premierka v odstopu Alenka Bratušek z Golobičem koraka z roko v roki, je skorajda že javna skrivnost oziroma niti to ne več, saj so, kot smo že pisali, vidne člane Zavezništva Alenke Bratušek že večkrat videli v javnosti. Takrat je naš vir trdil takole: »Pred kratkim je bil tako marsikdo negativno presenečen, ko je v središču Ljubljane srečal Romana Jakiča in Janija Möderndorferja v spremstvu Gregorja Golobiča.« Iz tega lahko sklepamo, da se Golobič ne drži ravno tiste svoje obljube, da se bo po aferi Ultra umaknil iz politike, ali pa je morda mislil le na umik iz ospredja. Po naših informacijah naj bi Bratuškova zelo rada prisluhnila Golobičevim idejam, in ne samo to, Golobič naj bi kar iz ozadja vodil ZaAB. Dokopali pa smo se še do enega namiga, ki dokazuje, kako pokorna je bila Bratuškova Gregorju Golobiču še v času, ko je bila zaposlena na ministrstvu za finance. Več pa preberite v današnji tiskani izdaji časopisa Svet24!