Slovenija

Naslednja žrtev Janeza Janše?

Č.K.
2. 12. 2013, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Prah okoli posnetka, ki naj bi nazorno prikazoval slovensko osamosvojitev in neuspelo tranzicijo, še vedno buri duhove slovenske javnosti in politike. A kaj se v resnici skriva v ozadju tega populističnega videoposnetka? Je naslednja žrtev Janeza Janše prvak SLS Franc Bogovič?

Videoposnetek, ki ga avtor in stranka SDS poimenujeta dokumentarec, je povzročil vroč odziv slovenske politike. A kaj se resnično skriva za tem videoposnetkom, katerega namen je po mnenju večine evidentno poveličevanje stranke SDS in njenega voditelja Janeza Janše? Slovenska družba se je zadnja leta znašla v krču, toliko bolj pa je v krču slovenska politika, ki noče in ne more doumeti, da je prišel čas za spremembo.

Nadaljuje se medsebojno obračunavanje in obtoževanje, pljuvanju političnih nasprotnikov ni videti konca, s tem pa se še naprej polarizira slovensko družbo in širi sovraštvo.

Po objavi članka nam je pisal tudi znan slovenski pravnik, ki pa ne želi biti imenovan, in nam podal nekaj zanimivih dejstev, ki jih zloglasni dokumentarec spregleda.

Katera dejstva je pravnik izpostavil, pa si preberite v današnji izdaji časopisa Svet24!