Slovenija

Ste že zamenjali pnevmatike?

S.A.
5. 11. 2013, 19.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Bliža se 15. november, ko bomo morali naše jeklene konjičke primerno opremiti oziroma jim namestiti zimske pnevmatike. Ste že zamenjali pnevmatike? Kdaj po navadi to počnete? Tik pred zdajci ali že prej?

Thinkstock

ULICA

Lejla, 33:

Ne še, saj so še skoraj čisto poletne temperature (smeh). Malo za hec, ja, midva s fantom sva ena izmed tistih, ki to vedno storijo zadnje dni, tudi letos po moje ne bo nič drugače.

Ivan, 65:

Že, prejšnji teden v petek sem jih zamenjal pri svojem vulkanizerju. Rajši to naredim prej kot pa potem, ko moraš čakati v gneči.

Helena, 45:

Ah, kje, ne še, bomo še kak teden počakali … Saj v bistvu zimske pnevmatike že imam doma, samo zamenjam jih z letnimi … Ko bom imela čas, se bom oglasila pri vulkanizerju.

Denis, 37:

Ne, vedno jih menjam zadnje dni. Pa sem si že parkrat rekel, da bi jih zamenjal prej, ampak vedno nekako pozabim (smeh).

Patricija, 49:

Še ne, imam pa namen ta teden ali pa na začetku prihodnjega … Boljše to rešiti čim prej, pa imaš potem mir s temi pnevmatikami.

Klemen, 29:

Ja, sem že uredil … Čez nekaj dni grem namreč v tujino za dva tedna, tako da sem rekel, da je pametno, da to uredim, preden grem.

Facebook

Jožica:

Mi ni treba.

Milena:

Po 18 ko je denar ker v Sloveniji ne moraš zaradi financ nič datumsko uredit.