Slovenija

Bratuškovi ukradel srce pri osemnajstih!

M.V.
12. 10. 2013, 19.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slovenska premierka Alenka Bratušek v javnosti večkrat nastopi resno, funkciji primerno, a svojim facebook prijateljem je izdala, da je bila čisto običajna najstnica, ki je pri osemnajstih podarila srce moškemu, ki je danes njen mož.

Mediaspeed, Facebook
Po 25 letih ljubezni sta še vedno srečna skupaj.

Alenka Bratušek kot vsi politiki nerada v javnosti razglablja o svojem intimnem življenju, a se včasih odpre svojim facebook prijateljem, ki ji enkrat tedensko lahko postavljajo vprašanja na spletu. Poleg vseh politično obarvanih vprašanj pa je eno od uporabnic zanimalo, kje je spoznala moža Mitjo Cvjetičanina.

Za Mitjo in Alenko je bila usodna noč v diskoteki.

“Draga Mojca, spoznala sva se leta 1988 v diskoteki Valentino v Ljubljani,“ je odgovorila Bratuškova, ki je ob prvem srečanju z Mitjo štela rosnih 18 let. Očitno je bila ta noč v diskoteki usodna, saj je danes z njim poročena in ima dva otroka, sina Oskarja in hčerko Nušo.

Oboževalce največkrat spregleda

Kljub dolgoletnemu zakonu premierka moževega priimka nikoli ni prevzela, kar pa ne pomeni, da Mitji ni predana. Čeprav nekateri tega ne spoštujejo, saj ji na facebook zid lepijo srčke, ki pa jih Alenka največkrat elegantno spregleda. Mitja je ponosen na ženo in jo z veseljem občasno spremlja na službenih obveznostih. Delujeta kot skladen in srečen par, ki mu za zdaj tudi umazane politične igrice niso prišle do živega.

Mediaspeed, Facebook
Skupaj tudi na Triglavu.