Slovenija

Slovenska poslanka šla pod nož

M.V.
7. 10. 2013, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Med politiki je vedno več takih, ki jim ni pomembno le, da zavzeto zagovarjajo svoja stališča, ampak bi radi tudi popoln videz. Ljudje smo pač vizualna bitja in najprej vidimo, šele potem slišimo. Zadnja, ki naj bi podlegla lepotnemu trendu, je poslanka Barbara Žgajner Tavš.

Mediaspeed, Facebook
Žgajner-Tavševa danes precej drugačna kot pred meseci.

Kot smo že ugotavljali, vse več slovenskih estradnic ne skriva dejstva, da so bile na lepotni operaciji, očitno pa na to niso povsem imune tudi slovenske političarke. Slovenska javnost nas je opozorila na poslanko Pozitivne Slovenije Barbaro Žgajner Tavš, ta naj bi se v zadnjih mesecih vizualno precej spremenila.

Pomlajena.

Z njenega obraza so izginile vse gube, obliko pa je malce spremenil tudi njen nos. Govorice smo želeli preveriti tudi pri njej, a do danes še nismo prejeli njenega odgovora. Zadnje fotografije na njenem facebooku jo prikazujejo kot mladostno in sijočo, drugačno, kot smo bili 37-letnice vajeni prej. Morda je bil za to kriv le oddih ob morju, kjer so fotografije nastale, ali pa se je svetlolasa političarka dejansko prepustila rokam lepotnih kirurgov.

Rada menja tabore

Žgajner Tavševa je sicer znana kot ena od tistih političark, ki so v zadnjih desetih let zamenjale kar nekaj političnih taborov. S politično kariero je začela leta 2004, ko je bila članica Slovenske nacionalne stranke Zmaga Jelinčiča. Tik pred naslednjimi volitvami je s Sašem Pečetom in Boštjanom Zagorcem izstopila iz omenjene stranke in ustanovila svojo stranko Lipa. Na zadnjih parlamentarnih volitvah pa se je pridružila vrstam Pozitivne Slovenije in ponovno dobila poslanski mandat.

Mediaspeed, Facebook
Poslanka, ko je še kazala svoja leta.
Mediaspeed, Facebook
Za mladosten videz kriv le dopust ali nož lepotnega kirurga?