Slovenija

Na primorski avtocesti novi zastoji

STA / S.R.
19. 7. 2013, 16.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na primorski avtocesti med počivališčem Lom in Uncem v smeri Kopra je zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas, zato nastaja zastoj, navajajo na Prometno-informacijskem centru za državne ceste.

Dars (simbolna fotografija)
Novi zastoji na primorski avtocesti.

Medtem se je po odpravljenih posledicah prometne nesreče na primorski avtocesti pred priključkom Logatec promet že sprostil oz. poteka v koloni. V prometni nesreči, ki se je danes dopoldne zgodila pred priključkom Logatec v smeri proti Kopru, je bila po podatkih policije lažje poškodovana ena oseba. Zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji je namreč prišlo do naleta dveh tovornih vozil, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Promet na avtocesti še vedno poteka v koloni vozil.

Zaradi prometne nesreče je trenutno promet oviran tudi na ljubljanski vzhodni obvoznici med priključkom Bizovik in pokritim vkopom Strmec v smeri Malenc.

Gneče in zastoji so sicer tudi ponekod drugod na slovenskih cestah. Po poročanju prometno-informacijskega centra na ljubljanski zahodni obvoznici med priključkom Brdo in razcepom Kozarje proti Primorski, na primorski avtocesti med razcepom Kozarje in cestninsko postajo Log ter na izvozu Brezovica v smeri Kopra. Gneča je še na cestah Lesce - Bled, Šenčur - Kranj, Ljubljana - Medvode ter Koper - Šmarje.