Slovenija

Sredi oddaje so ji pritekle solze

A.M.
25. 6. 2013, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Če priljubljena radijska voditeljica na Radiu Aktual Eva Cimbola v svoji oddaji goste na svojevrsten način preseneča in s tem poskrbi za nasmejane obraze ter solze sreče, je tokrat Massimo Savić poskrbel, da je bilo ravno obratno!

Radio Aktual
Eva Cimbola in Massimo Savić

Radio Aktual

Izjemno nadarjen hrvaški umetnik Massimo Savić, ki med drugim odlično obvlada slovenski jezik, je za dobrodošlico v oddaji Eva preseneča naprej zvrnil jutranji 'zvarek'. Massimo je mislil, da je to edino presenečenje, ki ga bo deležen v oddaji. Toda takoj za tem, ko je zaslišal svojega prijatelja iz otroštva je videl, da ne bo tako. V oddaji so ga pozdravili tudi Ivica Mohorovičič oz. Đoser ter Sanja Bachrach, ki je skrbela za vizualno podobo skupine Dorian Grey. Za prav posebno karikaturo je znova poskrbel Jože Ovnik. Ob koncu pa mu je Eva podarila še pravi kozarec za pivo s potiskom Eva preseneča. Massimo je bil presenečenja res zelo vesel, ker je ravno zjutraj razbil kozarec, iz katerega pije pivo.

»Massimo je človek, s katerim bi lahko razpravljala še pozno v noč,« nam je zaupala Eva Cimbola, ki je bila ob koncu tokratne izjemno čustvene oddaje ganjena do solz, saj ji je hrvaški umetnik, ki 17. avgusta v puljski areni pripravlja nepozabni glasbeni spektakel, poleg svojega albuma namenil nekaj čustvenih besed.

Massima presenetili tudi naši pevci in Zdenko Cotić

Med oddajo Eva preseneča sta hrvaškega gosta, ki je poln anekdot in življenjskih zgodb, presenetila tudi Zoran Predin in Vlado Kreslin, s katerim bo nastopil na velikem koncertu v puljski areni ob svoji tridesetletnici delovanja. V živo pa se je oglasil kitarist Jana Plestenjaka Zdenko Cotić, ki je nekoč sodeloval z Massimom. Zdenko mu je za pozdrav zapel, ker ni želel, da bi ga takoj razkril. Massimo je resnično potreboval kar nekaj sekund, da ga je prepoznal, saj se že zelo dolgo časa nista slišala.

Radio Aktual