Slovenija

Predsednik Pahor pomagal razdeliti božično kosilo

STA/K.Š.
25. 12. 2012, 14.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Predsednik republike Borut Pahor je danes obiskal Dom starejših občanov Fužine, kjer je pomagal razdeliti božično kosilo stanovalcem. Kot so sporočili iz njegovega urada, je tako izpolnil obljubo, ki jo je dal stanovalcem doma v času predvolilne kampanje.

Predsednik republike se je namreč v okviru projekta Skupaj - spodbujajmo drug drugega v času kampanje pred predsedniškimi volitvami za en delovni dan pridružil tudi kolektivu Dom starejših občanov Fužine. Ko je v okviru delovnih obveznosti v domu delil kosilo, so nekateri stanovalci menili, da v primeru izvolitve tega ne bo počel več, čeprav bi bilo še bolj prijetno.

A jim je obljubil, da bo prišel pomagat deliti kosilo na božični ali novoletni dan, pač glede na njegove delovne obveznosti. "Tako se je danes na veselje stanovalcev doma ponovno pridružil kolektivu in se z njimi poveselil na božič ter vsem skupaj ob tej priložnosti zaželel vse najlepše želje v novem letu 2013," so v sporočilu za javnost še zapisali v uradu predsednika republike.

Na svojem Facebook profilu pa je zapisal:


"Zelo rad sem držal obljubo in sem danes z vami na ta prazničen dan"

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je danes opoldne obiskal Dom starejših občanov Fužine in kolektivu pomagal razdeliti kosilo stanovalcem. Predsednik Pahor je tako izpolnil obljubo, ki jo je dal stanovalcem doma že v času predsedniške volilne kampanje, ko se je v okviru projekta “SKUPAJ – spodbujajmo drug drugega” za en delovni dan pridružil kolektivu doma.

V času, ko je v okviru delovnih obveznosti v domu delil kosilo, so mu nekateri stanovalci dejali, da v primeru izvolitve tega ne bo počel več, čeprav bi bilo še bolj prijetno. Predsednik Borut Pahor pa je obljubil, da bo prišel pomagati deliti kosilo na božični ali novoletni dan, pač glede na njegove delovne obveznosti. Tako se je danes na veselje stanovalcev doma ponovno pridružil kolektivu in se z njimi poveselil na Božič ter vsem skupaj ob tej priložnosti zaželel vse najlepše želje v novem letu 2013.