Glasbeni šov

Koncert z igralci MGL in študenti AGRFT

B. P.
22. 4. 2016, 23.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tradicionalno druženje na koncertu z igralci MGL in študenti AGRFT je v razprodanem Centru urbane kulture Kinu Šiška spet pustilo val navdušenja.

Marko Vavpotič za M24
Igralci Mestnega gledališča ljubljanskega in študenti Akademije za gledališče, radio, film in televizijo so se tokrat prelevili v znane pevce in pevke.

Ljubezenska občutja so lahko zelo raznolika, tako kot je žanrsko raznolik izbor znanih tujih in slovenskih skladb, ki so jih preigravali na koncertu. Igralci Mestnega gledališča ljubljanskega in študenti Akademije za gledališče, radio, film in televizijo so se tokrat prelevili v znane pevce in pevke: z nami so bili tako Adele, Michael Bublé, David Bowie, Lana Del Rey, Robbie Williams, Magnifico, Klemen Klemen in drugi. Manjkalo pa ni niti skladb skupin, kot so Bijelo Dugme, Aerosmith in Tabu. Razprodana dvorana Kina Šiške je tako aplavdirala znanim obrazom, kot so Viktorija Bencik Emeršič, Jernej Gašperin, Gregor Gruden, Iva Krajnc, Jette Ostan Vejrup, Tina Potočnik, Matej Puc, Nina Rakovec in Domen Valič. "Bilo je noro dobro. Občinstvo je bilo spet več kot odlično in to je najlepše, saj smo skupaj dihali kot eno. Večer pa sta poleg poleg glasbe zaznamovala tudi prijetno druženje in podelitev praktičnih nagrad vsem zvestim obiskovalcem, kar je pa tudi super," je povedala nasmejana igralka Nina Rakovec.