Kultura

Pamela Anderson se ne more sprijazniti s staranjem

T.S.
1. 3. 2016, 13.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Govora je o kratkem igranem filmu, v katerem Pamela Anderson igra telovadno inštruktorico, ki se ne more sprijazniti z dejstvom, da se stara.

YouTube
Nenaličena Pamela Anderson

Tokrat je nekdanja zvezdnica serije "Obalna straža", na ličila pozabila namenoma. V najnovejši vlogi je pokazala svojo, predvsem drugačno plat.

Facebook
Pamelo so že večkrat ujeli nenaličeno

"Connected" je kratek znanstvenofantastični film, ki ga je režiral fotograf in filmar Luke Gilford. V njem je Pamela Anderson prevzela vlogo Jackie, telovadne inštruktorice v globoki osebni krizi. Ob Pameli v filmu igra še Dree Hemingway, pravnukinja Ernesta Hemingwaya, Jane Fonda pa se v njem pojavi le kot glas brez obraza. 

Režiser Gilfor, je na svoji spletni strani napisal, da gre za portret ženske, ki se ukvarja s staranjem, samopodobo in preobrazbo v tehnološko dovršenem svetu. Jackie je telovadna inštruktorica obsedena z avdio posnetki za samopomoč in kmalu jo pritegne napreden, a skrivnosten wellness, ki obljublja, da bo obogatil njene duha, telo in dušo. 

K slavi sodi tudi urejen videz in zvezdniki se vedno trudijo, da izgledajo popolno. Pamela Anderson, (48) ki je v zadnjem desetletju ali dveh v medijih bolj prisotna zaradi boja za pravice živali kot zaradi svojih vlog, pa je v tem filmu pokazala presunljivo iskreno podobo

Lahko bi rekli, da igra samo sebe – lepotico, ki se stara v soju neprizanesljivih žarometov in si, kot izjavi v filmu, obupano želi "biti povezana s čimerkoli." 

Desetminutni film si lahko ogledate tu: