Kultura

Padla je prva klapa tretje sezone

ns
18. 1. 2016, 18.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na Planet TV so začeli snemati že tretjo sezono najbolj priljubljene televizijske serije Ena žlahtna štorija. Na male ekrane z novimi zapleti med priljubljenimi junaki prihaja že v začetku pomladi.

Planet TV
Igralka Ajda Smrekar je razkrila, da bo tretja sezona zelo napeta, saj se nam obeta prava kriminalka.

Začelo se je snemanje tretje sezone najbolj priljubljene televizijske serije Ena žlahtna štorija. Igralska ekipa je nadaljevala prizore od tam, kjer so jih v zadnjem delu druge sezone končali.

Planet TV
Kristijan Guček in Primož Forte med čakanjem na snemanje njunega prizora

Na snemanju nadaljevanja romantične komedije, ki je osvojila gledalce po vsej Sloveniji, je padla prva klapa tretje sezone, kjer so bili prisotni igralci Ajda Smrekar, Primož Forte, Kristijan Guček in Damir Leventič.

Planet TV
Režiser Boris Petkovič je Ajdi in Primožu, ki v seriji igrata Zalo in Avguština, dajal še zadnja navodila pred začetkom snemanja.

V zgodnjih jutranjih urah so se s snemalno ekipo zbrali v Brdih, kjer so pri izjemno nizkih temperaturah snemali napet prizor. »Čeprav je ta trenutek zelo mrzlo, bo na ekranu zelo vroče, to vam lahko zagotovim,« je s skrivnostnim nasmeškom povedala Ajda Smrekar, ki v seriji igra najmlajšo Špacapanovo hčer Zalo. V zadnjem delu druge sezone se znajde zvezana v avtomobilu sredi železniške proge.

Planet TV
Prva klapa tretje sezone je padla v zgodnjih jutranjih urah, ko je bilo v Goriških brdih zelo mrzlo.

Druga sezona serije je namreč postregla s številnimi zapleti, umazanimi spletkami in ljubezenskimi zgodbami. In tako bo tudi v nadaljevanju. »Veliko se bo dogajalo. Lahko poveva, da bo prava kriminalka. Tako kot vsako sezono do zdaj nas čaka veliko preobratov, zanimivih situacij in veliko ljubezenskih zgodb,« sta ostala skrivnostna Ajda Smrekar in Primož Forte, ki smo ju ujeli na prvem snemanju.

Planet TV
Kot vsako sezono do zdaj nas tudi tokrat čaka veliko preobratov, zanimivih situacij in veliko ljubezenskih zgodb.