Kultura

Phoebe prestara za Prijatelje

T.P.
2. 8. 2013, 18.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Igralka Lisa Kudrow, ki je kot prisrčna Phoebe v kultni seriji Prijatelji osvojila svet, je konec julija dopolnila 50 let.

Profimedia

Igralka Lisa Kudrow, ki se je v izjemno uspešni seriji Prijatelji izkazala z vlogo smešne Phoebe, je 30. julija 2013 praznovala 50. rojstni dan. Pred kratkim so igralko vprašali, ali je mogoče, da bi se ekipa Prijateljev ponovno zbrala, pa je odgovorila, da se to ne bo nikoli več zgodilo, saj je prestara za to vlogo. »Od vseh v ekipi sem najstarejša. Ne vem, kakšna bi bila 50-letna Phoebe. To verjetno ne bi bila več ona, morda bi imela otroke, otroci pa spremenilo človeka,« je rekla Lisa in dodala, da o ponovnem snemanju Prijateljev nikoli ni bilo govora, vsaj ne po tistem, ko je padla zadnja klapa te kultne serije.

No, kadar se Lisa uredi in lepo naliči, je za svoja leta videti prav čedna, normalno pa je, da pri petdesetih ne more biti taka kot pri tridesetih. A ko se igralka pokaže brez ličil in malce utrujena, jo človek resnično težko vidi v vlogi prisrčne Phoebe, s katero je osvojila svet.