Preiskava v teku

Pri Litiji umrla 41-letna voznica, življenje hudo poškodovanega otroka ni več ogroženo

J.V.
22. 5. 2024, 08.35
Posodobljeno: 22. 5. 2024, 08.43
Deli članek:

Včeraj nekaj po 15. uri se je na glavni cesti med Spodnjim Logom in Bregom pri Litiji zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Bobo
Fotografija je simbolična.

Včeraj nekaj po 15. uri se je na glavni cesti med Spodnjim Logom in Bregom pri Litiji zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 41-letna voznica osebnega avtomobila.

"Po do sedaj znanih podatkih je vozila po glavni cesti iz smeri Spodnjega Loga proti Bregu pri Litiji. V desnem nepreglednem ovinku je iz neznanega razloga z vozilom zapeljala v desno na bankino, trčila v varnostno ograjo, nato pa zavila levo na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v osebni avtomobil, ki ga je naproti pripeljal 50-letni voznik. Voznica je bila pri tem tako hudo poškodovana, da je na kraju nesreče umrla," so danes sporočili iz ljubljanske policijske uprave.

Poškodovana pa sta bila tudi otroka v vozilu povzročiteljice, in sicer eden lažje, drugi pa huje. Otroka sta bila odpeljana v ljubljanski klinični center, življenje hudo poškodovanega pa po zadnjih podatkih policije ni več ogroženo. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.