Črni scenarij

Žena soproga prijavila kot pogrešanega, našli so ga mrtvega ukleščenega pod avtom

D.K.
11. 4. 2024, 10.33
Posodobljeno: 11. 4. 2024, 10.54
Deli članek:

Ker se 60-letnik iz Avstrije ni vrnil domov, ga je žena prijavila kot pogrešanega. Stekla je obsežna iskalna akcija, ki pa se je končala tragično.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Na gozdni poti v občini Schlaiten v okrožju Lienz se je v sredo zvečer pripetila tragična nesreča, v kateri je po do zdaj znanih informacijah 60-letni voznik z vozilom zapeljal z gozdne poti in umrl.

Ker se ni vrnil domov, je žena za pomoč zaprosila policijo

Okoli 22. ure je 50-letna ženska na policijski postaji v Lienzu prijavila moževo izginotje. Po njenih navedbah je 60-letnik pred dnevi odšel v planino na območju občine Schlaiten, domov pa naj bi se znova vrnil v sredo zjutraj, vendar se ni. Ker iskanje ob pomoči svojcev ni obrodilo sadov, se je obupana žena obrnila na policijo.

Stekla je obsežna iskalna akcija

Policija je sprožila obsežno iskalno akcijo, v kateri so okoli 23.30 v gozdu našli vozilo pogrešanega. "Vozilo je očitno zapeljalo s poti na tamkajšnji gozdni poti in zdrsnilo približno 50 metrov po strmem gozdnem terenu. Voznik je bil ukleščen pod vozilom," je v sporočilu za javnost zapisala policija. Na kraju dogodka so lahko le še potrdili njegovo smrt.