Zavržno

Učiteljica spolno zlorabljala 14-letnega učenca, grozi ji 50 let zapora

J.V.
7. 2. 2024, 15.45
Posodobljeno: 7. 2. 2024, 15.48
Deli članek:

Obtožena mladoletno žrtev večkrat obiskala na domu, saj so preiskovalci njene biološke sledi našli na fantovi posteljnini.

Henrico Police Department
25-letna Megan Pauline Jordan

25-letni učiteljici Megan Pauline Jordan iz ameriške zvezne države Virginija grozi do 50 let zapora, potem ko je priznala, da je imela spolne odnose z mladoletnim učencem. Tožilstvo ji očita osem spolnih zlorab, priznala jih je pet, sodbo pa bo slišala 20. maja, poroča Daily Mail.

Po besedah tožilke Shannon Taylor je obtožena mladoletno žrtev večkrat obiskala na domu, saj so preiskovalci njene biološke sledi našli na fantovi posteljnini. Kot rečeno ji za očitke, ki jih je priznala, grozi do 50 let zapora. Tožilka Taylor se je tudi zahvalila organom pregona, da so "spolno predatorko" odstranili iz javnosti. Aretirali so jo junija lani, od takrat je v priporu.

Eden od njenih učencev je na družbenih omrežjih zapisal, da je opazil "subtilno spogledovanje in zbadanje, intenzivno napetost med njima". "Zasluži si dosmrtno ječo, ker je zlorabljala tega ubogega otroka," je še zapisal. Jordan je sicer poučevala na srednji šoli Hungary Greek v okrožju Henrico. Starostna meja, pri kateri lahko mladoletnik privoli v spolni odnos, je v Virginiji 17 let.