Obračun na parkirišču

Foto: Pred Planetom Tuš med seboj obračunali s kiji in solzivcem

D.K.
5. 2. 2024, 09.50
Posodobljeno: 5. 2. 2024, 10.08
Deli članek:

Na območju Novega mesta je pred dnevi prišlo do pretepa, v katerem je bila poškodovana ena oseba in osebni avtomobil. Policijska preiskava je v teku.

Facebook
Pretep na parkirišču v Novem mestu

Pred novomeškimi kinodvoranami v Planetu Tuš na Topliški cesti se je minuli petek pripetil še en incident, v katerem naj bi udeleženci med seboj obračunali s kiji in solzivcem, poroča Dolenjski list, ki dogodek primerja z incidentom iz lanskega novembra, ko so mladoletniki med seboj nameravali obračunati s kovinskimi palicami.

»Kot je bilo razbrati iz zapisov na družbenih omrežjih, naj bi tokrat med seboj obračunavali s kiji, s katerimi naj bi razbili avtomobil enega od udeležencev, in solzivcem,« navaja Dolenjski list.

Facebook
Pretep na parkirišču v Novem mestu

Dogodek obravnava tudi policija 

Za pojasnilo so pri omenjenem portalu zaprosili tudi Policijsko upravo (PU) Novo mesto, od koder so jim sporočili, da so 2. februarja nekaj pred 15. uro bili obveščeni o pretepu na parkirnem prostoru na Topliški cesti v Novem mestu. Policiste so o dogodku obvestili tudi udeleženci pretepa, so dodali.

Facebook
Pretep na parkirišču v Novem mestu

»Ugotovljena je bila identiteta vseh treh udeležencev, dveh mladoletnikov in 42-letnika. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih gre za osebe, ki se med sabo poznajo in so že dalj časa v sporu. V dogodku je bil poškodovan osebni avtomobil, 42-letnik pa je zaradi udarca sam poiskal zdravniško pomoč. Izjave udeležencev pretepa so nasprotujoče in policisti vse okoliščine še preverjajo. Na podlagi ugotovitev bodo zoper kršitelje ustrezno ukrepali,« so za Dolenjski list pojasnili na PU Novo mesto. 

Facebook
Pretep na parkirišču v Novem mestu