Slovo

Pri 50 letih se je poslovil igralec Alec Musser

S.Š.
14. 1. 2024, 12.42
Deli članek:

Najbolj znan je bil po vlogi Del Henryja v telenoveli Vsi moji otroci (‘All My Children’), zaigral pa je tudi v filmu Odrasli (Grown Ups).

Profimedia
Alec Musser

Igralec in fitnes model Alec Musser je umrl v petek zvečer v starosti 50 let na svojem domu v Kaliforniji, poroča TMZ. Najbolj znan je po vlogi Del Henryja v telenoveli Vsi moji otroci, žalostno novico pa je za tuje medije potrdila njegova zaročenka Paige Press. Vzrok smrti še ni znan.

Igralec in fitnes model

Musser je igral v eni najdlje predvajanih ameriških nadaljevank, v kateri je nastopil med letoma 2005 in 2007, v kateri je igral v 43 epizodah. Imel je tudi vloge v komediji Odrasli, Rita zažiga in Razočarane gospodinje. Večkrat se je pojavil na naslovnici revij 'Men's Health', 'Men's Workout' in 'Exercise Health' kot fitnes model. Musser je bil bodybuilder in je bil v odlični fizični pripravljenosti, kar je bilo opaziti tudi na njegovih družbenih omrežjih, kjer je objavljal številne športne posnetke – od smučanja, deskanja in podobnih športov.

Od igralca se je poslovil tudi Adam Sandler

Ob Musserjevi smrti se je oglasil tudi Adam Sandler, ki je z njim zaigral v komediji Grown Ups. “Res je bil super tip. Ne morem verjeti, da ga ni več. Tako čudovit, zabaven dober človek. Moje misli so z Alecom Musserjem in njegovo družino in pošiljam jim vso svojo ljubezen. Res je bil človek z velikim srcem,” je na družbenih omrežjih zapisal Sandler.