Družinske zdrahe

Si je Severinina sestra sama zadala poškodbe?

R.T.
31. 8. 2022, 09.10
Posodobljeno: 31. 8. 2022, 12.30
Deli članek:

Hrvaška pevka Severina se je zapletla v družinske zdrahe. S sestro Marijano sta se prepirali, klofutali in praskali. Vsaka stran ima svojo verzijo.

M24
Pevka ima celo dramo.

Ravsanje se je dogajalo v noči na torek v stanovanju njune mame. Marijane Vučković – Popović v Splitu je zadevo prijavila na policijo, ki se je kasneje pogovorila s Severino. Komu verjeti?

Štab znane hrvaške pevke je v javnost poslal verzijo, po kateri je Marijana prišla v stanovanju, pobesnela in Severini strgala z vratu ogrlico in ji razbila mobilni telefon. Marijana naj bi začela razbijati po vratih najemnikov, se jokati in metati po stopnicah, da bi se poškodovala, tako da bi lahko policiji pokazala poškodbe, ki so posledica Severinine agresije. Njuna mama je medijem povedala, da se je Marijana, ki sicer živi v Nemčiji, kar pojavila v stanovanju, začela divjati in da ni prvič, da je zlonamerno prijavila svojo sestro Severino. Pred pol leta naj bi prijavila centru za socialno delo, da je slabo skrbela za mamo in njej onemogočala stike z njo. Center je po prijavi ukrepal in ugotovil, da je Marijana podala lažno prijavo.

Kljub temu podajmo še Marijanin pogled. Za dnevnik Nove TV je povedala, da je »pretresena« zaradi sestrinega »ubijalskega nagona«, ne želi pa komentirati navedb njenega piarja. Nanizala je še vrsto obtožb na račun Severine, od tega da uživa »različne droge«, do tega, da se »noče zdraviti« in da se »medijsko prostituira«. Po njenem mnenju so žrtve vsi, ona sama, družina, učitelji, socialni delavci, bivši partner, a kljub temu »institucije ne ukrepajo«. V tem delu je merila na uslužbence centra za socialno delo, ki so ocenili, da si Marijana izmišljuje obtožbe. Včeraj je šla še dlje, trdi, da jo je Severina napadla z »ostrim predmetom« in da ji je »agresivna in duševno nestabilna oseba zadala vbodno rano.«