Doctor Strange

Igralka in njen mož obtožena spolnih odnosov s 13-letnico

M.U.
28. 4. 2022, 09.40
Posodobljeno: 28. 4. 2022, 09.44
Deli članek:

Žrtev trdi, da ji je mož igralke grozil s tem, da ji bo polomil kolena, če bi to komu povedala.

Profimedia
Zara Phythian

Igralka prihajajočega filma Doctor Strange Zara Phythian in njen mož Victor Marke sta imela spolne odnose s 13-letno deklico, je v obtožnici navedlo tožilstvo. Par bremeni kar 14 skupnih obtožb glede spolne dejavnosti z deklico, ki je zdaj že ženska. 36-letna Zara in 59-letni Marke sta obtožbe zanikala.

Ženska je policiji v intervjuju, ki so ga predvajali na sodišču Nottingham Crown Court, povedala, da se je zloraba zgodila med letoma 2005 in 2008, ko je bila stara med 13 in 15 let.

Dejala je, da se je zgledovala po gospe Phythian, ki je bila v tistem času inštruktorica borilnih veščin v mestu Nottinghamshire. Žrtev je povedala, da ji je gospa Phythian dala alkohol in jo nagovorila k oralnemu seksu z Markejem, ki je nato imel spolne odnose z obema.

"Vedela sem, da je narobe, a preprosto nisem vedela, kako se izvleči iz položaja ali kaj reči," je po poročanju BBC News povedala policiji. "Spomnim se, da sem takrat poskušal kopirati Zarino reakcijo, ker sem se zgledoval po njej in ji v vseh pogledih poskušal biti podobna."

Ženska je na sodišču tudi povedala, da jo je gospa Phythian »učila«, kako naj se izboljša pri spolnih dejavnostih, in da je ocenila, da je imela odnose z gospodom Markejem približno 20-krat, poroča časnik Nottinghamshire Live.

Trdila je, da ji je grozil, če bi zadevo komu povedala. "Rekel je, da mi nihče ne bo verjel. Vedno so imeli moč nad mano," je povedala policiji.

Marke je obtožen tudi štirih drugih obtožb, vključno z napadom na otroka v zvezi z drugo osebo, staro 15 let, zlorabljeno med letoma 2002 in 2003.

Po navedbah tožilstva je bil gospod Marke takrat poročen z drugo žensko. Zakon pa je razpadel, saj je imel istočasno razmerje z igralko Zaro Phythian, ki je bila takrat najstnica.