zadavljena

Ubil partnerko in vozilo z njenim truplom skušal prodati. Štirje otroci ostali brez mame

R.T.
17. 6. 2021, 08.36
Posodobljeno: 17. 6. 2021, 08.36
Deli članek:

Bila je zadavljena.

Metro Nashville Police Department
Robert Miquel Johnson

Pamela Paz je bila mama samohranilka. Rodila je štiri otroke - dve hčerki in dva sina. Dečka, stara 10 in 11 let, so namestili v rejniško družino.

31-letnemu Robertu Miquelu Johnsonu iz ameriške zvezne države Tennessee so na rep stopili policisti, potem ko je ubil svojo partnerko, njeno truplo položil na zadnje sedeže vozila in slednjega skušal prodati. 

2. maja so posmrtne ostanke 44-letne Pamele Paz našli na parkirišču pod nadvozom v Nashvillu. Obdukcija je pokazala, da je smrt nastopila kot posledica zadušitve - žrtev je bila zadavljena. Policisti so povedali, da je imela tudi modrice na obrazu.

Detektivom je uspelo najti očividca, ki trdi, da je bil priča, ko je Johnson skušal opraviti prodajo vozila Pazove z njenim truplom na zadnjih sedežih. 

Johnson naj bi med zasliševanjem možem v modrem dal lažne podatke o svojem prebivališču v času umora. "Z njim smo opravili razgovor, zagotavljal je, da ima alibi, ki se je izkazal za lažnega," so še dejali tamkajšnji policisti.

Policija je v ponedeljek sporočila, da je vložila nalog za prijetje, Johnsona obtožnica bremeni umora. 31-letnik je sicer trenutno za rešetkami zaradi nepovezanih obtožb v okrožju Wilson, vendar naj bi bil izročen Nashvillu.