več mesecev

Truplo ženske strpal v potovalko, dvigoval njen denar in se vozil z njenim vozilom

R.T.
31. 5. 2021, 21.24
Posodobljeno: 31. 5. 2021, 21.24
Deli članek:

Zločin je priznal.

Kingman Police Department
Brett Daniel Puett

35-letnega Daniela Puetta iz Kingmana, ki se nahaja v zvezni državi Arizona, so v petek aretirali zaradi umora Debre Lynn Childers.

Kaj se je zgodilo?

Sin Childersove je 12. maja na policijo prijavil njeno izginotje in povedal, da se z mamo, ki je živela v svojem avtomobilu, ni slišal več mesecev.

Možje v modrem so Puettu prišli na sled, potem ko je ta vozil avtomobil izginule ženske in z njenega bančnega računa dvigoval denar.  V petek so preiskovalci preiskali dve skladiščni enoti, ki sta bili v lasti Childersove in tam naleteli na grozljivo odkritje. V veliki potovalki so našli truplo, ki je bilo tam več mesecev. Na podlagi dokazov in informacij preiskovalci menijo, da truplo pripada Debri Lynn Childers, uradne identifikacije še niso opravili. 

Puett in Childersova sta se sicer spoznala lansko poletje, ko sta živela vsak v svojem vozilu. Policisti verjamejo, da je bila 64-letnica umorjena, medtem ko sta si s Puettom konec lanskega leta delila motelsko sobo v Kingmanu. "Domnevamo, da je bil njun odnos platonski," so policisti zapisali v izjavi in dodali, da je Puett zločin priznal.