Prepeljali so ga v UKC Ljubljana

FOTO: Podrobnosti tragične nesreče v Nedelici: 36-letnica umrla na kraju, enoletni malček utrpel hude poškodbe

A.S.
19. 5. 2021, 14.27
Posodobljeno: 19. 5. 2021, 14.50
Deli članek:

Otroka so prepeljali v UKC Ljubljana, 36-letnici ni bilo pomoči.

Jože Gabor
Prometna nesreča v Nedelici.

Jože Gabor
Prometna nesreča v Nedelici.

Danes so bili okoli ob 8.30 policisti obveščeni, da se je v Nedelici, ki se nahaja v občini Turnišče, zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih avtomobilov. V prometni nezgodi je življenje izgubila voznica osebnega avtomobila.

Jože Gabor
Prometna nesreča v Nedelici.

Policisti so ugotovili, da se je 36-letna voznica osebnega avtomobila, v katerem je bil pravilno v otroškem sedežu zavarovan 13-mesečni otrok, vozila po lokalni cesti iz smeri naselja Nedelica v smeri naselja Dobrovnik. Ko se je pripeljala do križišča, je zapeljala na prednostnostno cesto v trenutku, ko je po njej pripeljal voznik osebnega avtomobila.

Med vozili je prišlo do silovitega trčenja. 36-letnica je poškodbam podlegla na kraju, otroka pa so reševalci prepeljali v ljubljanski klinični center. Njegove poškodbe so hude, medtem ko se je voznik drugega vozila lažje poškodoval. 

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila preiskovalni sodnik in
državna tožilka Okrajnega sodišča v Murski Soboti. Odredila sta izvedensko mnenje, na podlagi katerega bodo ugotovili dejanski vzrok prometne nesreče, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. 

Jože Gabor
Prometna nesreča v Nedelici.

Jože Gabor
Prometna nesreča v Nedelici.