Črna kronika

Zadavila hčerko in si prerezala vrat

R.T.
19. 5. 2021, 09.52
Posodobljeno: 19. 5. 2021, 09.54
Deli članek:

Skušala je storiti samomor, a je preživela. Obtožnica jo bremeni umora prve stopnje.

Twitter
Donna Scuderi

Laura naj bi bila depresivna in si želela umreti, zato je 68-letnica v spletni brskalnik vnesla besedo "samomor". 

68-letna Donna Scuderi iz ameriške zvezne države Missouri je policistom povedala, da je v petek hčerki Lauri dala tablete.

Kmalu zatem ko je Laura te zaužila, je izgubila zavest, mama pa ji je čez glavo poveznila vrečko in jo zadavila z vrvico.  Soprog 68-letnice je v petek prišel domov in delal v kleti, ne da bi vedel, da sta njegova žena in hči doma. Ko se je vendarle odpravil iz kleti, je naletel na grozljiv prizor. V kopalnici je ležala mrtva hčerka, ob njej pa Donna, ki je krvavela iz vratu. 

Slednjo so prepeljali v bolnišnico, kjer se je po poročanju ameriških medijev prebudila šele čez dva dni. "Kako je moja hči? Žal mi je. Oprostite, kaj se bo zgodilo?" naj bi Scuderijeva vprašala medicinsko sestro. 

68-letnica je kasneje policistom povedala, da je poskušala storiti samomor tako, da si je na glavo nataknila vrečko, vendar ji ni uspelo. Zatem je iz kuhinje pograbila nekaj nožev in si v kopalnici prerezala vrat.  Policisti so v torek potrdili, da jo obtožnica bremeni umora prve stopnje.