na policijo ga je prijavila dvakrat

Suspendirani policist Marko umoril nekdanjo partnerko Ano, mamo dveh mladoletnih otrok

R.T.
19. 5. 2021, 08.56
Posodobljeno: 19. 5. 2021, 09.18
Deli članek:

Kasneje je sodil še sebi.

Facebook
Ana Ilić

"Od prekinitve partnerske zveze se je njeno življenje tako rekoč spremenilo v pekel. Kot pravi psihopat ni hotel sprejeti, da ne želi več biti z njim. Grozil ji je, da jo bo ubil, če se ne bo vrnila k njemu, in ji sledil kamorkoli," so za srbski portal Blic povedali Anini prijatelji.

34-letna Ana Ilić je bila v ponedeljek zjutraj umorjena pred stavbo, v kateri je živela s petletnim sinom. Ana se je odpravila na delo v tovarno " Gorenje " v srbskem Valjevu, ko ji je strelnim orožjem sodil nekdanji partner Marko M.

Kaj se je zgodilo?

Srbski mediji poročajo, da je Ilićeva februarja letos Marka M., sicer policista, zaradi nadlegovanja in nasilja že drugič prijavila na policijo. Policija ga je nato aretirala, mu zasegla orožje, uradno izkaznico in značko, nato pa je bil odpeljan na zaslišanje k državnemu tožilcu v Valjevu. V priporu je bil 48 ur. Sodišče ga je obsodilo na tri leta pogojne kazni. Prav tako mu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja Ilićevi. Z delovnega mesta je bil suspendiran.

Samomor

Ana je bila mama dveh mladoletnih otrok, živela pa je s petletnim sinom. 

Potem ko je v ponedeljek sodil partnerki, je izginil. Možje v modrem ga tistega dne niso našli na znanih naslovih in krajih, kjer se je gibal, sprožena je bila obsežna policijska preiskava. Naposled so njegovo negibno telo odkrili na nekdanjem vojaškem poligonu, 300 metrov stran od kraja zločina. Sodil si je s s strelnim orožjem.