sodil si je sam

FOTO: Ubil nosečo 23-letno soprogo in njenega dveletnega sina

R.T.
23. 4. 2021, 09.17
Posodobljeno: 23. 4. 2021, 09.18
Deli članek:

Sosed je poklical policiste, pričakal jih je grozljiv prizor.

Facebook
David Wayne Priest in Paiden Nicole Priest

Paiden je bila v tretjem trimesečju nosečnosti, David pa je bil Graysonov očim. 

David Wayne Priest iz ameriške zvezne države Arkansas je v nedeljo v družinskem stanovanju, ki se nahaja v mestu Van Buren, ustrelil 23-letno soprogo Paiden Nicole Priest in njenega dveletnega sina. Da bi bila tragedija še večja, je bila 23-letnica noseča.

Sosed, ki živi v drugi polovici dupleksa, je okoli 12.40 poklical inteventno številko policije in dejal, da so naboji prebili steno njegovega stanovanja, eden od teh pa je celo končal nad njegovo glavo in glavo njegove soproge. 

Na kraj so se nemudoma odpravili policisti in naleteli na grozljivo odkritje. Našli so negibni telesi Nicole Priest in njenega dveletnega sina Graysona Alexandra Beckhama, podlegla sta strelnim ranam.

Wayne Priest je po grozljivem dejanju sodil tudi sebi. Čeprav je bil ob prihodu policistov še živ, je kasneje poškodbam podlegel v bolnišnici.

Sosedje so sicer malo pred družinsko tragedijo slišali prepir.  "Nekaj tednov nazaj so se vsi igrali zunaj," je dejala soseda Sarah Beals in dodala, da je bila družina vedno "prijetna”.

Facebook
David Wayne Priest in Paiden Nicole Priest