Huda nesreča pod Limbarsko goro

FOTO: 32-letnik med prevračanjem padel s traktorja, bori se za življenje

S.R.
11. 4. 2021, 11.31
Posodobljeno: 11. 4. 2021, 11.40
Deli članek:

V včerajšnji nesreči s traktorjem se je huje poškodoval 32-letnik. Njegovo življenje je ogroženo.

Domzalec.si/CZR Domžale
Nesreča na območju Limbarske gore.

Nesreča na cesti med Gabrjem pod Limbarsko goro in Hrastnikom, v kateri sta bila udeležena voznik traktorja in njegov sopotnik, se je pripetila včeraj malo po 19. uri. Kot so pojasnili ljubljanski policisti, je 52-letni voznik s traktorjem zaradi vožnje preblizu roba ceste zapeljal po bregu navzdol, kjer se je prevrnil na bok. 32-letni sopotnik se je ob tem huje poškodoval in je pristal v UKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju. Njegovo življenje je po navedbah policije ogroženo.

Voznik v nesreči ni utrpel poškodb, zaradi suma storitve kaznivega dejanja pa nesrečo preiskujejo policisti, ki bodo o vseh ugotovitvah in okoliščinah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Portal domzalec.si medtem poroča, da je traktor obtičal približno štiri metre nižje med drevjem, a da je 32-letnik med prevračanjem z njega padel in obležal med traktorjem in prikolico. Ob prihodu so ga imobilizirali gasilci, pri čemer je bil pri zavesti. Z vrvno tehniko so ga nato izvlekli do cestišča, kjer so ga prevzeli domžalski reševalci in ga prepeljali v ljubljanski klinični center.

Domzalec.si/CZR Domžale
Nesreča na območju Limbarske gore.